Beoordelingen van Sushi 8 Gouda

Recente recensies

5.0
Annemarie
18 juni 2024

De sushi was heerlijk!

Liz
18 juni 2024

Snel!!

Filip
16 juni 2024
Max
16 juni 2024

Hele goede kwaliteit, correcte bezorging. Fijn zo’n goede aanbieder van sushi in de buurt te hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien De Regt
16 juni 2024

Om 18.10 besteld en pas om 19.45 bezorgd. Ze zeiden dat het veel drukker werd dan verwacht naar dat was pas nadat ik zelf contact zocht.

Kirsten
15 juni 2024

Zou tussen kwart over 7 en half 8 bezorgd worden. Om half 8 werden we gebeld dat het een kwartier langer zou duren. Vervolgens 50 minuten gewacht, zijn wij maar gaan bellen. Werd ons verteld dat het onderweg was. Wij wonen 2 minuten verderop en hebben nog ruim een kwartier gewacht. Kwaliteit van het eten was zoals gewoonlijk fantastisch, maar de bezorging van vanavond was niet de kwaliteit die we van sushi 8 gewend zijn.

Reactie van Sushi 8

Beste Kirsten, Wij excuseren ons voor het ongemak dat u bestelling zo laat bij hebben bezorgd vandaag. Is inderdaad niet de service die we normaal dienen hier bij Sushi 8. Wij willen het graag goed maken aangezien het vandaag niet is verlopen hoe we het hadden gewild. Bel ons of stuur ons een e-mail dan kunnen we te goed bon naar u toe sturen voor u volgende bestelling. Namens Sushi 8 nogmaals excuses.

Binh
15 juni 2024
Ton
14 juni 2024

Sushi was erg lekker en zeer goede kwaliteit en de bezorger was een nette jongen die keurig op tijd de bestelling heeft afgeleverd.

Manon
13 juni 2024

Lekkere sushi! En een hele goede service

Leny van der Wal
13 juni 2024

Mooi op tijd geleverd. Paar doosjes zagen er wat rommelig uit. Smaak weer heerlijk.

Martin
12 juni 2024

Ondanks grote drukte, weinig bpersoneel netjes optijd geholpen. Kwaliteit was zoals altijd uitstekend. Ga zo door.

Nathalie
10 juni 2024

Ga zo door t was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
9 juni 2024
Michelle Van Den Berg
30 mei 2024

De sushi van sushi-eight is zoals altijd heerlijk. Zeker de beste bezorgsushi uit de omgeving!!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest Michelle! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Leny van der Wal
29 mei 2024

Gewoon weer erg lekker!

Anja
26 mei 2024
D&R
26 mei 2024

Heerlijke Pokebowl! De lekkerste van Gouda. Goed gevuld met groenten. Gaan deze vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa van den Oever
24 mei 2024

Fantastisch!

Boere
23 mei 2024

Heerlijke sushi en op tijd al vaker besteld

Martin
22 mei 2024

Goede vriendelijke service en heel belangrijk, prima kwaliteit van de producten

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Martin! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Baukje Rijken-Koolwijk
21 mei 2024
Leny van der Wal
20 mei 2024

Prima verzorgd. Lekker vers. Bij 4 stel eetstokjes ook 4 flesjes sojasaus vind ik logischer.

Raymond Van der hout
19 mei 2024

Vandaag eerste keer bij Sushi 8. Erg lekkere sushi! Stevige rijst, die niet uiteen valt wanneer het in contact komt met de soja, wat ik bij andere sushiverkopers wel eens heb meegemaakt. Ik ga hier vaker halen!

Mar
18 mei 2024

De sushi werd 10 min. na het tijdslot bezorgd door een vriendelijke bezorger, in de stromende regen. Het eten zag er smakelijk uit, maar de rijst in de rolls was te dik en zwaar, waardoor de smaak van de inhoud niet tot zijn recht kwam.

Tessa
17 mei 2024
Marco
14 mei 2024

Geweldige service en het was wederom heerlijk. Super verse sushi!

Michael
14 mei 2024
Denny
12 mei 2024

Lekker man!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanna
9 mei 2024

Salmon Lovers, Ebi Onion Roll, Teriyaki Chicken Roll besteld en afgehaald. Stond netjes op tijd klaar. Was weer heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Hoi Susanna, bedankt voor deze positieve feedback! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ingrid
8 mei 2024

Was weer heerlijk.

Yvette
5 mei 2024

Super vers, precies op tijd bezorgd. Wat warm moest zijn was warm, wat gekoeld moest zijn was gekoeld. Perfect! We hebben weer genoten, bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maroian
5 mei 2024

Pokébowl was goed gevuld maar de zalm had een bijsmaakje rook ook niet helemaal fris mogelijk niet goed gekoeld.

Dionne
5 mei 2024

Heerlijke sushi en klaar voor afhalen op het afgesproken moment. Het was duidelijk vers bereid!

P.Spee
5 mei 2024

lekker en op tijd bezorgd

Daan
5 mei 2024
Annemieke Vis
2 mei 2024

Er werd gebeld om te vragen of er iets later bezorgd kon worden. Goed geregeld. Heerlijk eten, mooi verzorgd en een vriendelijke bezorgster.

Carla
28 april 2024

Het was heerlijk!!

Anton de Ruwe
28 april 2024

Was weer heerlijk en laatst door omstandigheden 3 uur moeten wachten netjes aankoop bedrag terug gestort waar vind je dat,nergens nogmaals bedankt top!

Reactie van Sushi 8

Hoi Anton, heel fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Ingrid Bravo
27 april 2024
Karina
24 april 2024

Heerlijk sushi. Keurig bezorgd!

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Karina! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Rianne Peters
24 april 2024

Goede sushi. Stond zelfs ietsje eerder klaar dan gepland.

Loetje
21 april 2024

Smaak en kwaliteit: top! Gehoor geven aan wensen een 1. Het niet kunnen doorverwarmen van een stukje vis heeft een prima reden, maar bel dan even van tevoren. Bestelling geplaatst om 16:00 en 35 minuten vertraagd zijn, is ook zonde. Toch jammer, want het eten was heerlijk.

Leny van der Sluijs
19 april 2024

Keurig op de afgesproken tijd en de sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
19 april 2024

De bestelling stond netjes op tijd klaar. De sushi was heerlijk en de sashimi zalm waren dikke plakken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alex
19 april 2024
Marco
16 april 2024

Echt vers en heerlijk!

R. Karsmakers
14 april 2024

De eight bowl met garnalen was lekker, maar de tomaten ontbraken. Dat merkte ik helaas pas toen ik weer thuis was.

E.J.
14 april 2024

In één woord Geweldig !!!

Naomi
13 april 2024

Lekker snapperig, m’n garnaal, avocado en zalm

Linda reichard
9 april 2024
Jan
7 april 2024

2 1/2 uur moeten wachten op de bestelling en kwam 35 min later dan verwacht,slechte presentatie van mijn bestelling

Bianca
7 april 2024

Het was echt heerlijk. Ze hebben ook veel meer keuze als bij andere zaken. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen Bianca! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Annette
6 april 2024
Tan
6 april 2024

De warme dingen waren goed warm. En echt heerlijk. Alle verschillende sushi ‘s waren goed van smaak. Ik heb genoten terwijl ik niet van sushi hou. Dat is nu verleden tijd. Volgende keer ook weer voor mij sushi. Voor mij en mijn dochter zou mango in de poke bowl mogen, dat misten we. Dus zelf mango gekocht en erbij gegeten. Het was geweldig. Ook top dat ik het kon laten bezorgen terwijl ik eerst had gekozen om het op te halen.

Verburg
4 april 2024

Wederom een heerlijk eight bowl. 1 met kip en 1 met zalm. We bestellen hier nu regelmatig en het is altijd goed en snel bezorgd.

Naomi
1 april 2024

Tonijnsushi was wat droog, verder smakelijk

Pawel
31 maart 2024
Karol
31 maart 2024

Snelle bezorging

Martin
30 maart 2024
Marion Postma
30 maart 2024

Heerlijke sushi. Super vers:dus smullen! 😉

Marileen
30 maart 2024

Heerlijke sushi!! Zeer positief.

Sjaak
29 maart 2024
Monique burgerhout
29 maart 2024

De celebration box voor 4 personen besteld Veel verschillende soorten sushi, was vers en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen Monique! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

Tineke Eikelenboom
27 maart 2024

was heerlijk!

Anonymous
26 maart 2024

There was a mistake in the order but the Sushi8 gouda was able to rectify it. They delivered the missing food to our house. Sushi-8 is now our new favorite sushi restaurant here in Gouda. Hopefully they will offer bubble teas and milkteas. 😊 will definitely order again!

Carien
26 maart 2024

Echt heerlijk gegeten. We hadden de meat lover box en er zat zo veel smaak aan echt genoten!!!

Roos
26 maart 2024

Snelle bezorging, lekkere sushi, vers(!) en fijne service. Echt een aanwinst in de buurt!

M. van der Vlist
26 maart 2024

Nadat wij sushi besteld hadden kregen wij een mail dat het tussen 19.00 en 19.15 bezorgd zou worden. Om 19.45 was er nog niks en hebben wij gebeld. Toen werd er aangegeven dat het eten er binnen een kwartier zou zijn. Om 20.20 was de sushi er eindelijk. Dit was zeer vervelend, omdat wij visite hadden die op tijd naar huis moest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Vervelend om te horen dat het zo gelopen is M. Onze excuses voor de vertraging van uw bestelling! Zou u een mail met deze review naar info@sushi-eight.nl kunnen sturen zodat wij het van daaruit op kunnen pakken en u een passende oplossing kunnen bieden? Mvg Sushi-Eight

Esther
24 maart 2024
Martin
23 maart 2024

Heerlijk verse sushi en vriendelijke bediening.

JenS
23 maart 2024

Echt heerlijke sushi! Bezorger was ook mooi op tijd. We gaan hier vaker bestellen.

Mandy
23 maart 2024

Hier nu 2x sushi afgehaald en echt top! Ik liep met een kinderwagen en ik had 2 kinderen bij me. Deur werd netjes open gehouden en de kinderen kregen een snoepje uit de snoeppot. Bestelling stond net klaar toen ik aan kwam, dus perfecte timing. Ik vroeg of de wasabi en gember die je erbij krijgt vervangen kon worden voor sojasaus en dat was geen probleem. Sushi thuis op gegeten en was heerlijk!

Reactie van Sushi 8

Wat een mooie review Mandy! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

D
23 maart 2024

Smaak goed ziet er verzorgd uit. Alleen jammer dat alles koud is

Strugala
22 maart 2024

Sushi lekker en altijd op tijd

Rene
22 maart 2024

Netjes op tijd afgeleverd, en wat een heerlijke Sushi. Dit is toch echt wel next level. Wij vonden het erg lekker en zeker ook de sashimi van zalm en tonijn. Heerlijk flinke stukken zalm en tonijn. Ja echt een aanrader.

Franken
20 maart 2024

Bestelling was wat later, maar daar waren we netjes over gebeld. We vonden het eten verder niet geweldig. De smaak combinaties waren wel vernieuwd, en het was ook niet zo dat het niet lekker was, maar het sprong er allemaal niet uit. Gouda heeft wel betere adresjes voor sushi.

Angelique
20 maart 2024

Werd gebeld dat de bestelling een kwartier later bezorgd werd ivm drukte. Helaas werd het ruim een half uur later! Jammer! Sushi was heerlijk

P.Spee
18 maart 2024

Vers lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
16 maart 2024

Online besteld en afgehaald. Celebration box, 66 x mooie en heerlijke Sushi gegeten.

daisy
15 maart 2024

super lekkere sushi!!! waren wel 30 minuten later dan aangegeven inruil daarvoor wel 20 stuks extra sushi gekregen en 1 portie gyoza en 1 portie mini loempia’s! top service

Ireen
14 maart 2024

It was good

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
11 maart 2024

Bestelling kwam 30m eerder dan opgegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K Habes
10 maart 2024

eerste bestelling online, afhalen. Bij het afhalen tot de conclusie gekomen dat ik zeewiersalalde niet had besteld, ter plaatse alsnog erbij besteld. Tot mijn grote verbazing moest ik wederom €0,25 toeslag betalen en kreeg ik ik geen spaarpunt, omdat ik nu de €50 had overschreden, dit waren nl 2 bestellingen ? Werkelijk wat een deceptie!! De sushi veel erg tegen, het geheel was veel te veel overgoten met gebakken ui, hierdoor kon je niet zien welke sushi je oppakte, alles smaakte naar gebakken ui en dit werd nog eens versterkt door de bosui die er over was gestrooid. Kortom alles smaakte naar ui!!! Ook was er vissushi bestrooid met kaasvlokjes, hele slechte combinatie! Wat een ontzettende tegenvaller was deze sushi, eentje van eens maar nooit meer!!

Reactie van Sushi 8

Beste K. Habes, Het is spijtig te horen dat uw ervaring bij Sushi 8 niet naar wens is geweest. Helaas zijn we genoodzaakt net als andere afhaalzaken plastictoeslag te berekenen. Wettelijk is het ook bepaald dat we per plastic bak moeten rekenen. Dit is waarom u achteraf ook uw zeewier met plastictoeslag moest afrekenen. De spaarpunten die u kunt verzamelen, kan alleen via online bestellingen. uw oorspronkelijke bestelling was onder de 50 euro waardoor u niet aanmerking kwam voor de spaarpunten. U had de zeewier ter plekke bij de zaak besteld waardoor het niet mee telde voor de spaarpunten. Als aangeven op onze menu bevatte uw box gerechten met ui. We zullen uw feedback meenemen voor het vervolg. Met vriendelijke groet, Sushi 8 Gouda

Lucas
9 maart 2024

Het eten was heel erg lekker. Erg bedankt! Nom nom

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Lucas! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Esther
9 maart 2024

1x dat we hier besteld hebben. Lekkere sushi, mooi opgemaakt, goede bezorging. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Leny van der Wal
7 maart 2024

Goed verzorgde schalen sushi. We kregen loempiaatjes als cadeautje, heel lekker en aardig!

Ronald
4 maart 2024

Frisse, verse, goed verzorgde én smakelijke vegetarische susshi!

Marleen
3 maart 2024

Echt super lekkere sushi!!! En een goede snelle bezorging !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Hoi Marleen, fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Bedankt voor deze positieve feedback en tot snel weer bij Sushi-Eight

TK
3 maart 2024

We wilden graag een nieuwe sushi restaurant proberen. Jammer dat de sushi iets later aankwam dan verwacht, waardoor we al een vermoeden hadden dat het eten wellicht koud zou zijn. Ons gevoel had helaas gelijk. De yakitori was koud geworden en als deze koud is dan is het ook gelijk hard en droog. Sushi box was kwalitatief en qua smaak in orde, maar de rijst was hier en daar wat te groot/veel.

Jaschenka Runge
1 maart 2024

Heerlijk gewoon en veel variatie.

Verburg
29 februari 2024

We hadden een eight bowl kip en zalm. Beide waren goed gevuld. De saus krijg je er apart bij. Die zou iets meer kunnen zijn. Ook een sushi 8 besteld. Was allemaal erg lekker. Het was onze eerste bestelling hier, maar we gaan hier vaker bestellen.

Stubbe
27 februari 2024

Zeer goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi 8

Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft Stubbe! Bedankt voor deze review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Anoniem
26 februari 2024

Top sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 februari 2024

Top sushi en heerlijk verse sashimi! 2 dagen van tevoren een grote bestelling geplaatst en perfect op tijd bezorgd (op zaterdag!). De deluxe rolls zijn zalig, echt een aanrader. Wasabi, gember, soya saus en stokjes gratis meegeleverd. Ik ben fan van Sushi8!

Eugene
24 februari 2024
Anton de Ruwe
24 februari 2024

2 5 uur op de bestelling moeten wachten is wel erg lang maar erg lekkere sushi.

LR
24 februari 2024

Door verkeersdrukte uur later dan afgesproken bezorgd. Maar heerlijke sushi!😊

B Bruining
23 februari 2024

Na ruim anderhalf uur en een telefoontje van mijn kant eindelijk de bestelling gekregen , lauw en sausjes door het tasje heen gelekt. Eerste en laatste keer besteld.

Willem
23 februari 2024

Voor het eerst hier afgehaald bestelling stond al klaar. Sushi was goed. Gaan zeker nogmaals afhalen

Reactie van Sushi 8

Goed om te horen dat alles naar wens is geweest Willem! Bedankt voor deze positieve review en tot snel weer bij Sushi-Eight

Marisa
23 februari 2024

Bestelling stond op afgesproken tijd netjes klaar voor afhaal. De sushirijst was voor onze smaak iets te zacht. Bij de nigiri wat veel rijst. Sushi was verder smakelijk